zoutlamp slogan - Enjoy the little things in life enjoy Leisure Bloom

Zoutlampen

Met de handgemaakte natuurlijke zoutlampen van Himalayazout creëer je in een mum van tijd een warme rustgevende plek.

Zoutlampen zijn grote brokken zout met onderin ruimte voor een led lamp. De lamp is geschikt voor iedere ruimte. Ook zijn er kleine lampjes in de shop beschikbaar voor bijv je werkplek [met USB aansluiting] en nachtlampjes voor in de slaapkamer. Zoek je wat meer sfeer en warmte in je woonkamer dan zijn er nog de kleine sfeer lichtjes waar je een theelichtje in kunt doen.

Wanneer de Himalayazout lampen branden brengen zij door hun warmte negatieve ionen voort.

[Led lamp is het veiligste maar wordt niet echt warm] je kunt ook E-14 15/25 watt gloeilampje gebruiken deze is vooral bekend als koelkast lampje.
Deze wordt wel warm. [let op geen uren onbewaakt aan laten staan]

Een lamp van Himalayazout helpt bij:

  • Negatieve ionen in de lucht.
  • Werkt ontspannend en helpt stress te verminderen


  • Goede nachtrust
  • 1 Kilo Himalayazout kan een ruimte van 4m3 zuiveren.

Belangrijke informatie:

  • Als de zoutlamp stoffig wordt, kun je deze het beste schoonvegen met een droge doek of met een klein borsteltje. Wanneer je de lamp schoonmaakt met water, ontstaat de kans dat deze begint te brokkelen.
  • Elke lamp is uniek in vorm en kleur (natuurvorm). De lampen worden geleverd met een Led lampje en snoer met aan/uit schakelaar (Europees keurmerk CE).

Leisurebloom over Himalayazout

Al jaren gebruiken we [het hele gezin] deze Himalayazout lampen. We hebben ze voor het eerst gezien tijdens onze vakantie in Duitsland [zwarte woud] Wij kochten daar een Himalayazout lamp in een afgelegen winkeltje midden in de bossen tot op heden staat de lamp nog steeds in de slaapkamer. Deze lamp moest in de Leisurebloom komen wij zijn fan!gifts of nature