slogan - Enjoy the little things in life enjoy Leisure Bloom

Over Leisure bloom

-Kernwoorden over mij-

  • Weegschaal
  • Huismus – Films – Bourgondisch
  • Kokos – Kaneel – Karamel – Kerrie
  • Maancyclus [Volle maan]
  • Wierook [Drakenbloed – Opium]
  • Ginkgo – Eucalyptus
  • Herfst – Lente

-Favorieten-

Een aantal persoonlijke favorieten die je in de Leisurebloom webshop kunt terug vinden. Maar dit kan zomaar weer anders zijn, soms zie je zo’n mooie pareltjes bij een leverancier dat je opslag verliefd bent!

Liefs Rowena

De gouden driehoek: is een combinatie van Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts. Wanneer je deze drie kristallen samen brengt vormt zich er een goede stabiele basis, energiestroming en harmonische sfeer. Amethist [hier afgebeeld] is een onderdeel van de gouden driehoek en een van de bekendste steensoorten. Deze is vooral herkenbaar door zijn diep paarse kleur. Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking en een positief effect op mentale en spirituele vermogen.

-Gifts of nature-

Ik heb mijn jarenlange passie voor gemstones omgezet in producten die geweldig zijn voor het geestelijk en emotioneel welzijn.

Eeuwenoude krachten welke tot uiting komen in deze ‘gifts of nature’ hebben geleid tot oprichting van Leisurebloom.

Positieve energie die ik van deze gemstones ieder keer weer ervaar. Onder andere door het samenstellen van deze prachtige stenen. Welke allemaal hun eigen unieke uitstraling en werking met zich meebrengen. Die naast rust, ontspanning en plezier voor jezelf ook een schoonheid met zich meebrengt die ik graag wil delen met anderen.

Extra trots ben ik natuurlijk op mijn eigen productenlijn, de Worry stones en Gemstones spirits.

-Gemstone spirits-

Een prachtig geïllustreerd kaartje met “Gemstone spirits kralen” en een klein houten standaard zodat je het kaartje een mooi plekje kunt geven. Gemstone spirits zijn perfect voor bijvoorbeeld je woonkamer, de plek waar we tot rust komen, chilt met vrienden en bijkletst met je geliefde en familie.

-Worry stones-

zijn gladde, gepolijste edelstenen met een inkeping ter grootte van een duim. Deze wordt gebruikt voor ontspanning en verlichting. Door de steen tussen de wijsvinger en duim vast te houden en de duim voorzichtig heen en weer over de steen te bewegen, creëer je ontspanning en rust. Er ontstaat een juist balans in energie.

Met heel veel passie en plezier wordt gebouwd aan uitbreiding van de Leisurebloom producten. 
Zodat nog meer ‘gifts of nature’ terecht komen waar ze nodig zijn.

gifts of nature